Home Nieuws Feedback Vraag & Antwoord
Account aanmaken Inloggen
Nieuws

12 mei 2020: 13 jarig bestaan!
Sinds vandaag bestaat Brandweeruren.nl 13 jaar!

12 augustus 2013: Facebook Like-button
Links in het menu is nu een Facebook Like-button te vinden. Graag wil ik u verzoeken hier gebruik van te maken om Brandweeruren.nl te helpen groeien.

22 mei 2011: Diverse updates
Diverse updates zijn uitgevoerd om Brandweeruren.nl compatible te maken met de laatste versies van Mozilla Firefox, Google Chrome en Internet Explorer. Support voor Internet Explor 6, 7 en 8 is komen te vervallen. Dit betekend overigens niet dat de website niet meer onder die versies van Internet Explorer werkt. Alleen dat de website niet meer getest wordt voor die versies.

20 maart 2011: Nieuwe server
Brandweeruren.nl is verhuisd naar een nieuwe webserver. Tevens is vanaf nu de hoofd url brandweeruren.nl, en niet langer meer brandweer.pcc-online.net. Met het verhuizen naar de nieuwe server moet de performance van de website een stuk beter zijn.

20 december 2009: Fijne feestdagen!
Brandweeruren.nl wenst alle gebruikers van de website een fijne kerst en alvast een voorspoedig nieuw jaar toe. Ook in 2010 gaan we weer gewoon door met het leveren van deze gratis dienst.

26 juli 2009: Achtergrondkleur
De gele achtergrondkleur is verwijderd, waardoor de website iets rustiger aan het oog moet zijn.

29 januari 2009: Reclame
Alle reclame banners zijn verwijderd. Alleen de PayPal doneer button staat nog in het menu.

22 juli 2008: Vakantie
Vanaf 23 juli gaat de webmaster van Brandweeruren.nl 10 dagen op vakantie. In die tijd zal er niet gereageerd kunnen worden op feedback. Na deze 10 dagen zullen alle vragen weer behandeld worden.

12 mei 2008: 1 jarig bestaan!
Sinds vandaag bestaat Brandweeruren.nl 1 jaar! In het afgelopen jaar heeft Brandweeruren.nl redelijke gebruikersaantallen gegenereerd. In het komende jaar hopen we nog verder door te groeien. Op naar het 2 jarig bestaan!

22 januari 2008: Sortering MS Excel sheet veranderd
De sortering van de uren in het MS Excel sheet is aangepast. Vanaf nu worden de uren registraties oplopend gesorteerd.

31 december 2007: PayPal donatie
Het is vanaf heden ook mogelijk om via PayPal een donatie te doen aan Brandweeruren.nl. Alle donaties, van wat voor bedrag dan ook zijn van harte welkom.

16 december 2007: Fijne feestdagen!
Brandweeruren.nl wenst alle gebruikers van de website een fijne kerst en alvast een voorspoedig nieuw jaar toe.

28 oktober 2007: Korte update
Enkele fouten in de website zijn verholpen. Ondertussen word er hard verder gewerkt aan het uitbreiden van Brandweeruren.nl.

9 september 2007: Gebruikersvriendelijke URL's
Brandweeruren.nl maakt vanaf nu gebruik van gebruiksvriendelijke URL's. Dit houd in dat het internet adres beter leesbaar is. Stond er voorheen in uw browser "index.pl?rm=hoofdpagina", nu staat er "/Pagina/Hoofdpagina". Dit heeft ook als gevolg dat sommige bookmarks/favorieten niet meer correct werken. Ga deze dus na en update deze om te voorkomen dat u een foutmelding krijgt. Een groot voordeel hier van is echter weer dat de website een stuk sneller zal reageren.

13 augustus 2007: Brandweeruren.nl weer berijkbaar
Na een vakantie periode van 2 weken is Brandweeruren.nl weer berijkbaar. Voor zover bekend heeft Brandweeruren.nl, zoals verwacht, zonder problemen de 2 weken zonder beheer doorstaan.

15 juli 2007: Wachtwoord vergeten
Indien u uw wachtwoord vergeten bent is het ook mogelijk om een nieuw wachtwoord te maken.

11 juli 2007: Vervolg MS Excel bestand
Na het nodige onderzoek lijkt het er op dat we een definitieve oplossing hebben voor de fout die foutieve MS Excel bestanden veroorzaakte. Deze zogenaamde bugfix zorgt er ook voor dat u niet meer de foutmelding krijgt waar in aangegeven wordt dat een zeker .PM bestand niet gevonden kan worden. Deze laatste fout wou nog wel eens voorkomen als u regelmatig het uren overzicht opvroeg. Mochten de problemen nog steeds voor komen neem dan a.u.b. contact op via het feedback formulier.

7 juli 2007: Vervolg MS Excel bestand
Een voorlopig tijdelijke oplossing zorgt ervoor dat het exporteren van een uren overzicht naar MS Excel nu wel goed gaat. Indien er nog problemen zijn laat het dan a.u.b. weten via het feedback formulier.

3 juli 2007: Foute MS Excel bestanden
Door een technisch probleem werden geen geldige MS Excel bestanden aangemaakt wanneer u een overzicht exporteerde. Dit probleem moet nu verholpen zijn. Mocht dit niet het geval zijn laat het dan a.u.b. weten via het feedback formulier.

1 juli 2007: Update voorwaarden en MS Excel export
De voorwaarden zijn aangepast. Er wordt nu duidelijker vermeld dat Brandweeruren.nl waarde hecht aan uw privacy en dus niet uw gegevens die u bij ons opgegeven heeft doorverkoopt.

Verder is het nu ook mogelijk om een uren overzicht te exporteren naar Microsoft Excel om zo een overzicht uit te printen. De gegenereerde Excel sheets zijn getest in Microsoft Office 2007, maar zouden normaal moeten werken vanaf Excel 1997. Probeer het eens uit en laat het via het feedback formulier weten als er nog op of aanmerkingen zijn.

24 juni 2007: Wijzigen van gegevens
U kunt nu ook uw voor- en achternaam en wachtwoord wijzigen.

23 juni 2007: Groepen
Het is nu mogelijk om een uren registratie aan een groep te koppelen. Verder staan de gebruiks voorwaarden online.

22 juni 2007: Updates
Binnenkort is het mogelijk om een uren registratie aan een groep te koppelen. Bijv. oefening of uitruk. Deze zijn geheel zelf te beheren.

De volgende updates zijn uitgevoerd:
• Autmatisch inloggen bij aanmaken account hersteld.
• Wijziging van een uren registratie hersteld.
• Fout bij uitloggen hersteld.