Home Nieuws Feedback Vraag & Antwoord
Account aanmaken Inloggen
Vraag & Antwoord

Wat voor website is Brandweeruren.nl?
Brandweeruren.nl geeft de vrijwillige brandweerman/vrouw de mogelijkheid om op een eenvoudige manier zijn of haar uitruk uren te registeren. Het wil namelijk nog wel eens gebeuren dat de gemeente waar het brandweerkorps onder valt niet genoeg uren registreert. En verder is het natuurlijk gewoon handig en leuk om te zien hoeveel uren u onderweg bent geweest!


Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Brandweeruren.nl?
Nee. U kunt gratis een account aanmaken. Na het aanmaken van uw account wordt u automatisch ingelogd en kunt u gebruik maken van de gratis diensten die Brandweeruren.nl u aanbied.


Wat voor gratis diensten levert Brandweeruren.nl?
Op het moment kunt u, na het aanmaken van een account en in te loggen, gebruik maken van de volgende diensten.

Uitruk uren registreren, wijzigen en verwijderen.
Groeperen van uitruk uren.
Overzichten opvragen van uw uitruk uren. Van een bepaalde maand of een geheel jaar.
Overzichten exporteren naar Microsoft Excel om uit te printen.


Welke gegevens vraagt Brandweeruren.nl van mij en wat doet Brandweeruren.nl met die gegevens?
Brandweeruren.nl vraagt u bij het registreren om uw volledige naam, schermnaam, e-mail adres en een wachtwoord. Geen van deze gegevens worden publiekelijk getoond of vrij gegeven. Uw wachtwoord wordt gecodeerd opgeslagen en kan niet gedecodeerd worden. Dat houd in dat uw wachtwoord onleesbaar wordt opgeslagen en niet terug te halen is. Uw schermnaam kan in de toekomst wel getoond worden op de website. Daarom raden we u aan om niet uw echte naam te gebruiken voor uw schermnaam.

De uitruk uren die u registreert worden niet publiekelijk gemaakt. Niemand anders behalve u zelf kan uw uitruk uren opvragen. Uw uitruk uren worden ook niet expliciet getoond op Brandweeruren.nl. De geregistreerde uitruk uren kunnen eventueel gebruikt worden om statistieken te genereren. Maar de specifieke gegevens van uw uitruk uren (omschrijvingen en de bijbehorende "eigenaar") zullen nooit getoond worden.


Kan ik Brandweeruren.nl ook proberen voordat ik een account aanmaak?
Ja, dat kan. Er is een demo account beschikbaar. De inlog gegevens van dit account staan op de inlog pagina. Op dit account kunt u het registreren, wijzigen en verwijderen van uitruk uren uitproberen. Gebruik dit account niet als uw hoofd account, want het account wordt elke dag gereset.


Hoe goed blijven mijn geregistreerde uitruk uren bewaard?
Brandweeruren.nl maakt elke nacht een back-up van de website. Een backup blijft maximaal 7 dagen bewaard. U kunt er dus 99% op vertrouwen dat de door u ingevoerde gegevens goed bewaard blijven. Mocht u merken dat er gegevens ontbreken neem dan a.u.b. zo snel mogelijk contact op en vermeld wat voor gegevens ontbreken.


Ik heb export van mijn uren overzicht gemaakt, maar in mijn spreadsheet programma kan ik deze niet wijzigen?
Dat klopt. Het wijzigen van uw uren registraties doet u op Brandweeruren.nl.


Waarom werkt Brandweeruren.nl niet goed bij mij?
Brandweeruren.nl is ontwikkeld voor de moderne web browser. Ondersteunde browser's zijn Google Chrome, Mozilla Firefox, en Internet Explorer 9. Aangeraden wordt om gebruik te maken van Mozilla Firefox.


Ik heb een vraag, hoe kan ik contact op nemen?
Gebruik hier het feedback formulier voor.


Voor het laatst aangepast op 23/06/2022 om 20:08